Ndizen dritat në sheshin “Skëndërbej”!

Kledina Skëndo
Read Time47Seconds

 

Ne sheshin Skenderbej u zhvillua ceremonia e ndezjes se dritave të pemës së madhe për festën e krishtlindjeve dhe fundvitit, ku pervec shumë qytetarve, mes tyre të pranishëm ishin edhe një grup i madh fëmijesh,  por edhe Kryeministri i vendit z. Edi Rama, si dhe kryebashkiaku i Tiranës z. Erion Veliaj!

   

Në fjalimet e tyre nuk munguan as përcjellja e notave të solidaritetit për të prekurit nga tërmeti.

Kryeministri Rama u shreh se:

“Sic edhe  këto drita kaq të bukura, ju uroj një vit të ri sa më të bukur dhe të mbarë!!”

Ndërsa Kryebashkiaku Veliaj e cilësoj vitin që po mbyllet si një vit shumë të vështirë për Tiranen e cila mbushi 99 vjet ,,

…por besoj se viti i ri do të na gjej me më shume energji pozitive dhe me më shumë lumturi në familjet tona.

– u shpreh Veliaj 

 

 
 shkrim nga Ronaldo Jahja
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Shkolla e mesme "Partizani", plot 55 vite histori

  Ne sheshin Skenderbej u zhvillua ceremonia e ndezjes se dritave të pemës së madhe për festën e krishtlindjeve dhe fundvitit, ku pervec shumë qytetarve, mes tyre të pranishëm ishin edhe një grup i madh fëmijesh,  por edhe Kryeministri i vendit z. Edi Rama, si dhe kryebashkiaku i Tiranës z. […]