“NDAL DHUNËS NË FAMILJE”/ Sot, ora 17:00, tek Medreseja

Editor
Read Time26Seconds

Sot, ne orën 17:00, te Medreseja, mblidhemi me qirinj në duar e në heshtje lutemi për shpirtrat e viktimave të dhunës në familje.

Gjithkush nga ju është i ftuar të vijë dhe të lutet për jetët e pafajshme të humbura nga dhuna e kryefamiljarëve të papërgjegjshëm.

Deputeti socialist, Ervin Bushati fton të gjitha familjet shqiptare që në shenjë solidariteti të vendosin nga një qiri në dritaret e shtëpive të tyre, si një sinjal për të parandaluar të tjera raste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mania “selfie” shkaktar i humbjes së jetëve

Sot, ne orën 17:00, te Medreseja, mblidhemi me qirinj në duar e në heshtje lutemi për shpirtrat e viktimave të dhunës në familje. Gjithkush nga ju është i ftuar të vijë dhe të lutet për jetët e pafajshme të humbura nga dhuna e kryefamiljarëve të papërgjegjshëm. Deputeti socialist, Ervin Bushati […]