Miku më i mirë i fëmijëve…

Editor
Read Time59Seconds

Ashtu si cdo të shtunë, në Bibliotekën “Hamit Beqaj” në Njësinë Administrative Njësinë Nr.8, me dhjetëra fëmijë u bashkuan në ditën e leximit.

E kthyer tashmë në traditë të përjavshme, sot kësaj nisme iu bashkua edhe deputeti Ervin Bushati së bashku me dy vogëlushët e tij.

Ai u shpreh se leximi hap një dritare të reja imagjinate për fëmijët, ndërkohë që ftoi të gjithë prindërit ti bashkohen kësaj nisme.

Më poshtë, postimi i Bushatit në rrjetet sociale dhe foto nga aktiviteti

“Përmes librave kam udhëtuar, jo vetëm nëpër botë të tjera, por edhe brenda vetes time”– Anna Quindlen
Në Bibliotekën “Hamit Beqaj”, në vijim të traditës së leximit, u bashkua edhe përkthyesi Z. Ilir Baçi për të lexuar për të vegjëlit. 📖 
Tashmë e shtuna është kthyer në një festë të madhe leximi, e cila hap dritare të reja imagjinate për fëmijët. Sot, Matiasi dhe Alfredi u argëtuan pamasë, ndaj ju ftoj t’i bëni dhe ju fëmijët tuaj me miq të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Intervista/ Ervin Bushati në KafeIN

Ashtu si cdo të shtunë, në Bibliotekën “Hamit Beqaj” në Njësinë Administrative Njësinë Nr.8, me dhjetëra fëmijë u bashkuan në ditën e leximit. E kthyer tashmë në traditë të përjavshme, sot kësaj nisme iu bashkua edhe deputeti Ervin Bushati së bashku me dy vogëlushët e tij. Ai u shpreh se […]