Mesdhe, shpëtohen 4.400 emigrantë

administrator
Read Time27Seconds

Dy ditët e fundit janë shpëtuar në detin Mesdhe mbi 4000 emigrantë, ndërsa vetëm gjatë ditës së sotme në bashkëpunim me rojet bregdetare italiane dhe libiane, janë shpëtuar 1,500 persona. Rojet bregdetare italiane dhe libiane kanë pikasur pjesën më të madhe të tyre në ujërat ndërkombëtare, ndërsa 580 të tjerë u kthyen sërish drejt Libisë.

Emigrantët e paligjshëm gjendeshin në 11 gomone dhe dy varka të vogla kur u shpëtuan nga anije të rojeve bregdetare italiane dhe të marinës spanjolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cilat janë ligjet më të çuditshme në botë

Dy ditët e fundit janë shpëtuar në detin Mesdhe mbi 4000 emigrantë, ndërsa vetëm gjatë ditës së sotme në bashkëpunim me rojet bregdetare italiane dhe libiane, janë shpëtuar 1,500 persona. Rojet bregdetare italiane dhe libiane kanë pikasur pjesën më të madhe të tyre në ujërat ndërkombëtare, ndërsa 580 të tjerë […]