Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MONITORIMI I KUVENDIT 2016: DEPUTETËT MË AKTIV DHE MË PASIV NË PARLAMENT

Për ju që nuk arritët të ndiqnit debatin e fundit në programin “E Diell”,mbi median, lirinë e shprehjes, gazetarinë dhe të ardhmen e saj.