Mbyllet votimi online/ Ja rezultati

Editor
Read Time30Seconds

Ështe mbyllur sot ne orën 11:00 votimi online për kandidatët per kreun e FRESSH Njësia 8.
Sipas votimit të kryer në zemraetiranës.al rezultati përfundimtar është si më poshtë:
Geri Kusi 130 vota ose 47%
Rejdi Koçiu 41 vota ose 15%
Tea Melani 40 vota ose 14 %
Eva Sadiku 36 vota ose 13 %
Klajdi Koçi 31 vota ose 11%
Votimi online nuk ndikon në zgjedhjet për kryetarin e FRESSH. Ato do te mbahen sot, duke filluar nga ora 17:00 pranë zyrës së deputetit Ervin Bushati. Delegatët dhe koordinatorët e FRESSH në njësinë nr.8 do të votojnë për të zgjedhur kryetarin e ri.

img_20161121_113005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Syzet për kafshet e shoqërimit një detyrim i radhës

Ështe mbyllur sot ne orën 11:00 votimi online për kandidatët per kreun e FRESSH Njësia 8. Sipas votimit të kryer në zemraetiranës.al rezultati përfundimtar është si më poshtë: Geri Kusi 130 vota ose 47% Rejdi Koçiu 41 vota ose 15% Tea Melani 40 vota ose 14 % Eva Sadiku 36 […]