Masat lehtësuese, Rama publikon planin e rihapjes

Bleona Hoxha
Read Time27Seconds

Kryeministri Edi Rama ka publikuar planin e rihapjes duke nisur nga kjo e hënë, për tre javë me radhë për secilën kategori që përfiton nga lehtësimet e masave të vendosura për pandeminë e koronavirusit.

Por kreu i qeverisë ka dhe një mesazh. Ky plan do të ndryshojë thotë ai nëse dinamika ndryshon për keq.

🟢🟡🔴 TRE TË HËNAT E ARDHSHME DHE LEHTĒSIMET E ÇDO JAVE PAS TYRE😊

*Ky plan do të ndryshojë, nëse dinamika e epidemisë ndryshon negativisht”, shkruan Rama.

BW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ekskluzive/ Bushati flet për familjen, punën dhe nismat humanitare

Kryeministri Edi Rama ka publikuar planin e rihapjes duke nisur nga kjo e hënë, për tre javë me radhë për secilën kategori që përfiton nga lehtësimet e masave të vendosura për pandeminë e koronavirusit. Por kreu i qeverisë ka dhe një mesazh. Ky plan do të ndryshojë thotë ai nëse […]