Logoja e re e Tiranës/Veliaj: Të fokusohemi tek energjia pozitive

Bleona Hoxha
Read Time45Seconds

Kryebashkiaku Erion Veliaj prezantoi ditën e sotme logon fituese e cila do ta shoqërojë Tiranën në këtë 100-vjetor të saj si kryeqytet. Logoja e përzgjedhur është ajo me plot ngjyra dhe gjallëri, ashtu siç të gjithë duan që ta shohin jetën.

‘Mbi 35K votues morën pjesë në votimin online për logon e 100-vjetorit të Tiranës Kryeqytet! Fitues me pak diferencë është Karrota nga Kosova!

Ndërkohë, 3 finalistët e tjerë do të jenë pjesë e aktiviteteve të këtij viti!’, deklaroi Veliaj.

Në fjalën e tij të mbajtur krybashkiaku theksoi gjithashtu se sot nuk është koha për gara, por për të qenë bashkë dhe për të përdorur logon si

identitet në këtë 100-vjetor.

‘Duhet të fokusohemi tek energjia pozitive dhe mundësitë e mëdha që na jep Tirana’, shprehu së fundmi Veliaj.

‘Zemra e Tiranës’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nisma / Kujdes dhe vëmendje për çdo grua Kryefamiljare tek "Zemra e Tiranës" ❤

Kryebashkiaku Erion Veliaj prezantoi ditën e sotme logon fituese e cila do ta shoqërojë Tiranën në këtë 100-vjetor të saj si kryeqytet. Logoja e përzgjedhur është ajo me plot ngjyra dhe gjallëri, ashtu siç të gjithë duan që ta shohin jetën. ‘Mbi 35K votues morën pjesë në votimin online për […]