Liberalizohen vizat për në SHBA…

Editor
Read Time42Seconds

Bëhet fjalë për vizita turistike ku nuk është e nevojshme të paraqesësh garanci. Një njoftim nga konsullatat e ambasadës amerikane lajmëron se janë liberalizuar edhe më tej vizat për në SHBA. 

Në një postim në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane në Shqipëri shkruhet:

“Po planifikoni pushimet në SHBA? Po aplikoni për vizë? Ju nuk keni nevojë të paraqitni një garanci në intervistën tuaj për vizë turistike! Pasaporta juaj dhe fleta e konfirmimit të formularit DS-160 janë gjithçka na nevojitet në intervistën tuaj. Kini parasysh që vendimet nuk bazohen tek dokumentet; bazuar në intervistën tuaj, oficeri konsullor do të vendosë nëse ju kualifikoheni për vizën. Si zakonisht, do t’u përgjigjem me kënaqësi pyetjeve tuaja mbi vizat sot dhe gjatë javës!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë Ka Ndodhur Më 26 Maj?

Bëhet fjalë për vizita turistike ku nuk është e nevojshme të paraqesësh garanci. Një njoftim nga konsullatat e ambasadës amerikane lajmëron se janë liberalizuar edhe më tej vizat për në SHBA.  Në një postim në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane në Shqipëri shkruhet: “Po planifikoni pushimet në SHBA? Po aplikoni […]