“Lexojmë për fëmijët”

Editor
Read Time49Seconds

Tashmë, e shtuna është kthyer në një traditë për sa i përket leximit të librave së bashku me fëmijët. Edhe sot (e shtunë, 26 janar), në bibliotekën “ Hamit Beqaj” fëmijët kaluan disa orë sa edukuese aq edhe argëtuese.

Nismës “Lexojmë për fëmijët” iu bashkua këtë radhë gazetarja Monika Stafa. E ndodhur mes dashurisë, pozitivitetit dhe ciltërsisë që transmetuan fëmijët, ajo lexoi me ëmbëlsi e rrethuar nga kureshtja e vogëlushëve që tashmë presin me padurim të shtunat për të takuar shokun më të mirë, librin.

Zemra e Tiranës do të jetë aktive në organizimin e aktiviteteve sociale dhe kulturore. Të bëjmë të pamundurën për një jetë me të mirë dhe më të bukur për këdo. Na ndiqni…

Pamje nga dita “Lexojmë për fëmijët” me të ftuarën, gazetaren Monika Stafa duke lexuar për fëmijët:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Reformat ndihmuan Shqipërinë dhe ekonominë

Tashmë, e shtuna është kthyer në një traditë për sa i përket leximit të librave së bashku me fëmijët. Edhe sot (e shtunë, 26 janar), në bibliotekën “ Hamit Beqaj” fëmijët kaluan disa orë sa edukuese aq edhe argëtuese. Nismës “Lexojmë për fëmijët” iu bashkua këtë radhë gazetarja Monika Stafa. […]