Lamborghini Huracan i policisë italiane, 325 km/h

Editor
Read Time43Seconds

‘Polizia’ (policia) italiane paraqet një model të ri të Lamborghinit. E pajisur me një motor V10 610 HP, ai mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 325 km/h.

Modeli i fundit i është dorëzuar ministrit të Brendshëm, Marco Miniti, nga Stefano Domenicali, presidenti aktual i Automobilit Lamborghini, dhe ish-drejtor i Scuderia Ferrari.

All-wheel drive me sasi të kombinuar alumini me fibër karboni dhe e pajisur me një motor 610 hp V10 arrin një shpejtësi maksimale prej 325 km/h dhe përshpejton nga 0 në 100 në 3.2 sekonda. Gomat Pirelli janë PZero dhe frenat disk “carbocerámicos”.

Ajo është e pajisur me një sistem kompjuterik dhe kamerat për të dokumentuar dhe për të monitoruar sigurinë rrugore me njohje automatike targe dhe transmetimit të imazhit në qendrat e kontrollit në kohë reale. Gjithashtu, ajo është e përgatitur edhe për kujdesin shëndetësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

“Njeriu me Gjak të Artë”

‘Polizia’ (policia) italiane paraqet një model të ri të Lamborghinit. E pajisur me një motor V10 610 HP, ai mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 325 km/h. Modeli i fundit i është dorëzuar ministrit të Brendshëm, Marco Miniti, nga Stefano Domenicali, presidenti aktual i Automobilit Lamborghini, dhe ish-drejtor i […]