Kuvendi i Hapur/ Të rinjtë në seancë

Editor
Read Time49Seconds

Të rinj nga kryeqyteti i janë bashkuar këtë të enjte seancës plenare në Kuvendin e Shqipërisë për të ndjekur nga afër diskutimet në institucionin vendimmarrës.

Në fakt, kjo seancë ka qenë e vecantë për vetë situatën ku ndodhet vendi pas goditjes që mori nga tërmeti i 26 nëntorit. Një goditje e natyrës që la pas viktima dhe qindra familje në qiell të hapur. Për këtë, qeveria ka marrë përsipër menaxhimin e plotë të situatës për të rikthyer qetësinë tek banorët e dëmtuar. Ky ishte fokusi i diskutimeve në Kuvend, ku të rinjtë kanë qenë të pranishëm. Ndërkohë, deputeti i Partisë Socialiste ka gjetur momentin për të falënderuar të rinjtë duke i cilësuar ata si pjesë të aleancës për ringritje më të fortë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale duke e shoqëruar me fotot përkatëse , Bushati shkruan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

“Shtëpia me Gjethe”, Çmimi për Muzetë i Këshillit të Europës në Paris mbërrin në Tiranë

Të rinj nga kryeqyteti i janë bashkuar këtë të enjte seancës plenare në Kuvendin e Shqipërisë për të ndjekur nga afër diskutimet në institucionin vendimmarrës. Në fakt, kjo seancë ka qenë e vecantë për vetë situatën ku ndodhet vendi pas goditjes që mori nga tërmeti i 26 nëntorit. Një goditje […]