Kupa e Zemra e Tiranës

administrator
Read Time15Seconds

20 Prill 2012

Zemra e Tiranës organizon kampionatin e “Kupës së Zemrës së Tiranës”.

Formoni skuadrën tuaj kalçeto, zgjidh emrin dhe kapitenin.

Regjistrimi është falas në nr. tel. 0692620926, 0684166211 ose në adresën në facebook: https://www.facebook.com/pages/Zemra-e-Tiranës.

Regjistrimet vazhdojnë deri në 5 maj.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

1 Qershori 2012

20 Prill 2012 Zemra e Tiranës organizon kampionatin e “Kupës së Zemrës së Tiranës”. Formoni skuadrën tuaj kalçeto, zgjidh emrin dhe kapitenin. Regjistrimi është falas në nr. tel. 0692620926, 0684166211 ose në adresën në facebook: https://www.facebook.com/pages/Zemra-e-Tiranës. Regjistrimet vazhdojnë deri në 5 maj. Ju mirëpresim!