Ku ka rini, ka progres!

administrator
Read Time49Seconds

Ku ka rini, ka progres!

Zgjedhja e kryetarit të ri të FRESSH-it shënoi finalizimin me sukses të një procesi të gjatë, demokrat e transparent ku në veçanti në qytetin e Tiranës pjesëmarrja ka qenë masive dhe tejet entuziaste. Të rinjtë Eurosocialist treguan seriozitet dhe angazhim duke zhvilluar kështu një proces të qetë, gjithëpërfshirës dhe korrekt. Notat e entuziazmit nuk mungonin në asnjë qendër votimi ku për here të parë çdo i ri socialist është më afër vendimarrjes.

Urime kryetarit të ri! Urime të gjithë kandidatëve dhe anëtarëve të sapo anëtarësuar pranë Partisë Socialiste. Pas shpalosjes së platformës dhe ideve, tani është koha ku të gjithë së bashku duhet të përfaqësoni të rinjtë që ju përzgjodhën dhe besuan tek ju. Me punën tuaj duhet të tregoni se FRESSH-i ka qenë, është dhe do të jetë një faktor për Partinë Socialiste.
img-20161024-wa0006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

TYRBJA E KAPLLAN PASHËS

Ku ka rini, ka progres! Zgjedhja e kryetarit të ri të FRESSH-it shënoi finalizimin me sukses të një procesi të gjatë, demokrat e transparent ku në veçanti në qytetin e Tiranës pjesëmarrja ka qenë masive dhe tejet entuziaste. Të rinjtë Eurosocialist treguan seriozitet dhe angazhim duke zhvilluar kështu një proces […]