Kryeministri Rama uron kryeinfermieren që iu shërben pacientëve me COVID-19: Një prej heronjve të mjekësisë

Bleona Hoxha
Read Time18Seconds

Kryeministri Edi Rama i ka uruar ditëlindjen publikisht një prej infermiereve që iu shërben të sëmurëve me COVID-19. Rama shkruan në  se Ana, kryeinfermiere e Infektivit përballet me kurajë dhe guxim të pashoq me armikun e padukshëm e të pabesë, duke e cilësuar si një prej heronjve të mjekësisë.

Postimi i kryeministrit:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dita Botërore e Zemrës/Kujdesi ndaj vetes është prioritar

Kryeministri Edi Rama i ka uruar ditëlindjen publikisht një prej infermiereve që iu shërben të sëmurëve me COVID-19. Rama shkruan në  se Ana, kryeinfermiere e Infektivit përballet me kurajë dhe guxim të pashoq me armikun e padukshëm e të pabesë, duke e cilësuar si një prej heronjve të mjekësisë. Postimi […]