Korça tani me një maternitet të ri dhe shërbim të hemodializës

administrator
Read Time45Seconds

Pas Sarandës dhe Gjirokastrës, edhe spitali rajonal i Korçës do të ketë së shpejti një godinë tërësisht moderne të maternitetit, falë fondit prej 1 miliardë e 360 milionë lekësh akorduar për këtë qëllim. Ky projekt është vijimi i angazhimeve që është ndërmarrë për të përmirësuar ndjeshëm shërbimin spitalor, për të ofruar shërbim dhe akses sa më cilësor pranë vendbanimeve të qytetarëve.

Gjithashtu në Korçë do të ndërtohet edhe qëndra e re e shërbimit të Hemodializës një investim i cili pritet të jetë gati në muajin Prill të këtij viti. Më në fund qytetarët nuk do të duhet të vijnë më tre herë në javë në Tiranë, por tashmë kushdo që ka nevojë për këtë shërbim jetik do t`u drejtohet qendrave të Hemodializës në Korçë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Linja e ish Uzinës së Autotraktorëve bashkohet me Institutin Bujqësor, shtohen 30 autobusë

Pas Sarandës dhe Gjirokastrës, edhe spitali rajonal i Korçës do të ketë së shpejti një godinë tërësisht moderne të maternitetit, falë fondit prej 1 miliardë e 360 milionë lekësh akorduar për këtë qëllim. Ky projekt është vijimi i angazhimeve që është ndërmarrë për të përmirësuar ndjeshëm shërbimin spitalor, për të […]