‘’Koncerti i Festave’’ në prag të fundivitit në Shkolla 9-vjecare “Skender Caci” .

Kledina Skëndo
Read Time41Seconds
Shkolla “Skënder Çaçi” në prag të festave të fundvitit organizoj një program artistik, “Koncerti i Festave”, ku të gjithë nxënësit  e kësaj shkolle performuan   talentet e tyre të ndryshme, si :
këndim , kërcim, poezi transmetuan ndjenjën e festimevedhe solidaritetiti jo vetem në stafin e mësuesve por edhe per komunitetin.

Ku i pranishëm ishte edhe  deputeti z.Ervin Bushati, ai u shpreh se: “Jam i ftuar nga miqtë e mi të vegjël në koncertin e fundvitit të shkollës, ku luajtën shfaqjen “Liqeni i Mjelmave” & shumë pjesë të tjera; sa artistike edhe argëtuese”.
Gjithashtu një vëmendje ju kushtua edhe pakove të pergatitura nga fëmijët dhe komuniteti i shkollës, të cilat do të shkojnë për fëmijët e prekur nga termeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Veliaj në Baldushk: Konsumimi i produkteve vendase, akt i madh patriotik

Shkolla “Skënder Çaçi” në prag të festave të fundvitit organizoj një program artistik, “Koncerti i Festave”, ku të gjithë nxënësit  e kësaj shkolle performuan   talentet e tyre të ndryshme, si : këndim , kërcim, poezi transmetuan ndjenjën e festimevedhe solidaritetiti jo vetem në stafin e mësuesve por edhe per komunitetin. […]