“Kinemaja n’lagje”/ Hapet votimi për filmin e javës

Editor
Read Time1 Minute, 9 Seconds

Zemra e Tiranës në bashkëpunim me Njësinë Administrative nr. 8  në Tiranë kanë ndërmarrë nismën “Kinemaja n’lagje”, ku cdo të premte në ambientet e bibliotekës “Hamit Beqja,  do të shfaqet filmi më i votuar nga të rinjtë.

Votimi do të kryhet përmes faqes www.zemraetiranes.al dhe filmi më meshumë vota do të bashkojë të rinjtë, jo vetëm si shikues, por edhe në diskutimekonstruktive.  

Për këtë të premte, dt. 21.12.2018, të rinjtë kanë propozuar filmat si më poshtë.

Filmi fitues do të shpallet ditën e enjte në mbrëmje.

Cilin prej filmave te meposhtem deshironi te shihni kete jave ?

The Grinch (2018)

Home Alone (I vetem ne shtepi, 1990)

Mogli (2018)

Cmendurite e Preandorit Kusko (2000)

Zemra e Tiranës është një nismë e krijuar nga të rinjtë, për të rinjtë. Synimi jonë është të bashkojë brezin e të ardhmes përmes aktiviteteve të ndryshme sociale.

Ne i japim rëndësi tërinjve, duke dëgjuar idetë e tyre. Nëse dëshiron të bëhesh pjesë e Zemrës sëTiranës, nëse ke ide të për aktivitete apo ndryshime të cilat i nevojiten tërinjve, mos hezito në na shkruash në faqen tonë në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

A ndikon temperatura në personalitetin e njeriut?

Zemra e Tiranës në bashkëpunim me Njësinë Administrative nr. 8  në Tiranë kanë ndërmarrë nismën “Kinemaja n’lagje”, ku cdo të premte në ambientet e bibliotekës “Hamit Beqja,  do të shfaqet filmi më i votuar nga të rinjtë. Votimi do të kryhet përmes faqes www.zemraetiranes.al dhe filmi më meshumë vota do […]