Kampionati “Zemra e Tiranës” Volley

Editor
Read Time30Seconds

 

Zemra e Tiranës ditën e shtunë, data 6 Maj, ora 10:00 te fushat e Volley pranë Liqenit Artificial, organizon Kampionatin e Voleyball-it, nën kujdesin e vecantë të deputetit Ervin Bushati.

Pjesemarrja është e thjeshtë. Krijo skuadren tënde me 6 lojtarë (jo më shumë se 2 meshkuj) dhe eja te luajmë. Mosha e pjesëmarrësve nuk ka rëndësi. E rëndësishme është dëshira për të luajtur. 

Për të bërë registrimin e skuadrës suaj dërgoni një email te info@zemratiranes.al me subjektin Volley. Informohu te www.zemraetiranes.al  dhe eja të luajmë bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Piktura më e shtrenjtë, 250 milion $

  Zemra e Tiranës ditën e shtunë, data 6 Maj, ora 10:00 te fushat e Volley pranë Liqenit Artificial, organizon Kampionatin e Voleyball-it, nën kujdesin e vecantë të deputetit Ervin Bushati. Pjesemarrja është e thjeshtë. Krijo skuadren tënde me 6 lojtarë (jo më shumë se 2 meshkuj) dhe eja te […]