Ju bien flokët? Ja zgjidhja natyrale…

Editor
Read Time57Seconds
Për njerëzit që përjetojnë humbje të flokëve, është çështje e përditshme përdorimi i produkteve për rritjen ose kujdesin e tyre.
Ju duhet ta dini se kjo është një gjendje që prek milion gra dhe burra në të gjithë botën. Zakonisht kjo është e trashëgueshme ose ka të bëjë edhe me plakjen.

Për më tepër, mund të shkaktohet edhe nga mungesa e hekurit, biotinës, sifilizit, sëmundjeve të lëkurës, çrregullimeve, kimioterapive, mosbalancimeve hormonale etj.

Këto janë mjetet natyrore kundër rënies së flokëve dhe humbjen e plotë të tyre:

200 g vaj liri

4 limona

1 kg mjaltë

3 thelbë hudhre

Udhëzime:

Së pari, qëroni thelbat e hudhrës dhe përzieni me limon derisa përzierja të bëhet homogjene. Pastaj, shtoni vaj liri dhe mjaltë në përzierje dhe e përzieni përsëri.

Tranferojeni në një enë dhe ruajeni ne frigorifer.

Duhet ta përdorni këtë ilaç 30 minuta para vaktit. Duhet të konsumoni 3 lugë të kësaj përzierje para ngrënies në ditë.

Sigurohuni që të përdorni lugë druri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë ka ndodhur më 19 maj?

Për njerëzit që përjetojnë humbje të flokëve, është çështje e përditshme përdorimi i produkteve për rritjen ose kujdesin e tyre. Ju duhet ta dini se kjo është një gjendje që prek milion gra dhe burra në të gjithë botën. Zakonisht kjo është e trashëgueshme ose ka të bëjë edhe me plakjen. […]