Ja çfarë nuk dinit për binjakët

administrator
Read Time1 Minute, 3 Seconds

Të qënit binjakë tingëllon si diçka shumë e bukur dhe e veçantë. Por për disa mund të duket e lodhëshme madje dhe e papërballueshme. Shumë nëna medojnë që nëse lindin binjakë do të ishte një bekim shumë i madh. Por jo të gjitha femrave mund t’iu ndodhë një gjë e tillë në mënyrë natyrale, pasi thuhet që të mund të kesh binjakë duhet të jetë e trashëguar.

Por të gjithë ata që i duan binjakët, sot falë teknikave më të reja mjekësore, munden edhe ta arrijnë një gjë të tillë.

Ja disa informacione për të gjithë ju që nuk dini shumëçka për binjakët.

– Në Brazil një në ccdo 10 gra lind binjakë.

– Në botë trinjakët lindin 1 në 1000 raste.

– Binjakët një-vezorësh, kanë çdo gjë të njëjtë përveç shenjave të gishtërinjve.

– Ata po ashtu krijojnë një gjuhë të tyre që askush nuk mund ta marreë vesh.

– Është edhe një fakt i dhimbshëm se në ShBA, sipas një hulumtimi, ka rezultuar se më shumë ka ndarje të çifteve të cilët kanë binjakë sesa nga ata që kanë nga një fëmijë të lindur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

BE miraton liberalizimin e vizave per Ukrainën

Të qënit binjakë tingëllon si diçka shumë e bukur dhe e veçantë. Por për disa mund të duket e lodhëshme madje dhe e papërballueshme. Shumë nëna medojnë që nëse lindin binjakë do të ishte një bekim shumë i madh. Por jo të gjitha femrave mund t’iu ndodhë një gjë e […]