Hyn në ditën e 13 protesta në Rumani

administrator
Read Time35Seconds

Dhjetra mijra protestues janë mbledhur duke sfiduar të ftohtin dhe duke kërkuar mos pengimin e ligjit anti-korrupsion, pavarësisht dorëheqjes së Ministrit të Drejtësisë.

“Hajdut | Largohuni” kanë qenë shkrimet në banderolat e protestuesve të mbledhur para selisë së qeverisë në Bukuresht, të cilët krijuan ngjyrat e flamurit të tyre kombëtar duke përdorur dritën e celularve të tyre.

Rreth 50 mijë veta mësohet të kenë marrë pjesë në protestë por autoritetet nuk kanë bërë asnjë deklaratë në lidhje me këtë.

“Dëshirojmë ti japim shtetit një karton të kuq”, u shpreh një nga protestuesit!

Po në Shqipëri, do ngrihet populli në protestë që të zbatohet reforma në drejtësi!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

INSTAT: RRITET POPULLSIA PAS 15 VITESH

Dhjetra mijra protestues janë mbledhur duke sfiduar të ftohtin dhe duke kërkuar mos pengimin e ligjit anti-korrupsion, pavarësisht dorëheqjes së Ministrit të Drejtësisë. “Hajdut | Largohuni” kanë qenë shkrimet në banderolat e protestuesve të mbledhur para selisë së qeverisë në Bukuresht, të cilët krijuan ngjyrat e flamurit të tyre kombëtar […]