Godelli kampion europe në stilin e shkëputjes

administrator
Read Time30Seconds

Një lajm i mirë vjen për peshëngritjen shqiptare dhe sportistët tanë. Peshëngritësi shqiptar Daniel Godelli ka rrëmbyer dje medaljen e arit në Kampionatin Europian të Peshëngritjes. Godelli arriti që të triumfojë e të marrë vendin e parë në stilin e shkëputjes. Për peshën 77 kg ai arriti të ngrejë 161 kg.

Nuk kishte kaq fat peshëngritësi tjetër shqiptar Erkand Qerimaj i cili në po të njëjtën disiplinë u rendit në vendin e gjashtë. Ai ngriti 155 kg. Por në stilin e shtytjes me 193 kg, Qerimaj u nderua me medaljen e argjentë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gjermania nuk lejon martesat mes minorenëve

Një lajm i mirë vjen për peshëngritjen shqiptare dhe sportistët tanë. Peshëngritësi shqiptar Daniel Godelli ka rrëmbyer dje medaljen e arit në Kampionatin Europian të Peshëngritjes. Godelli arriti që të triumfojë e të marrë vendin e parë në stilin e shkëputjes. Për peshën 77 kg ai arriti të ngrejë 161 […]