Geri Kusi: Filozofia politike e Shqiperisë

Editor
Read Time54Seconds

 

Filozofia politike e Shqipërisë…

Ç’mund të themi me tepër? Duke marrë shkas nga ngjarja e fundit ku “gjys milion” shqiptarë dolën në bulevard nën udhëheqjen e një modeli të deformuar berishian, i cili na serviri vetëm dogma politike dhe premtime utopike, më bëri të reflektoj në emër të shumë të rinjve shqiptarë. Janë pikërisht këta të rinj të cilët më shumë se të gjithë arritën të shohin boshllëqe të konsiderueshme në atë shesh, në njerëz dhe në vizion. Çdo gjë transmetonte vetëm iluzion dhe frike.

Por çfarë duam në të vërtetë ne?

Kemi një përgjigje të qartë për këtë dhe jam i sigurt që të gjithë do e mbeshtesni. Ajo që është më e rëndesishme, më jetike dhe më shpresëdhënëse është që drejtimi i filozofisë politike për Shqiptarët të jetë Europa dhe jo Çadra.

Opinion nga Geri Kusi, Kryetar i Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Njësisë Administrative Nr. 8, Aktivist i “Zemrës së Tiranës”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vritet gazetari i njohur dhe fitues i disa çmimeve

  Filozofia politike e Shqipërisë… Ç’mund të themi me tepër? Duke marrë shkas nga ngjarja e fundit ku “gjys milion” shqiptarë dolën në bulevard nën udhëheqjen e një modeli të deformuar berishian, i cili na serviri vetëm dogma politike dhe premtime utopike, më bëri të reflektoj në emër të shumë të […]