Francë, shpërthim në Centralin Bërthamor në Flamanville

administrator
Read Time22Seconds

Një reaktor u fik si masë paraprake por autoritetet shtetërore garantojnë se nuk ka asnjë rrezik. Disa persona janë plagosur. “Alarmi mbaroj”, komunikuan autoritetet gati 2 orë pas incidentit.Prefektura: “Asnjë rrezik bërthamor” – Sipas shkrimit të Ouest-France, në incident kanë ngelur të plagosur disa persona dhe 5 të tjerë kanë patur ‘asfiksi të lehtë’. Zjarrfiksit dhe Ambulancat janë në vendin e ngjarjes. Gjithashtu ata theksuan se nuk ka asnjë rrezik bërthamor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

50 Shades Darker, rikthehet në Kinema saga e filmit 18+

Një reaktor u fik si masë paraprake por autoritetet shtetërore garantojnë se nuk ka asnjë rrezik. Disa persona janë plagosur. “Alarmi mbaroj”, komunikuan autoritetet gati 2 orë pas incidentit.Prefektura: “Asnjë rrezik bërthamor” – Sipas shkrimit të Ouest-France, në incident kanë ngelur të plagosur disa persona dhe 5 të tjerë kanë […]