FOTOT/ Njësia 8 pastron Tiranën

Editor
Read Time39Seconds

Partia Socialiste e Njësisë nr.8 dhe Njësia administrative i është përgjigjur pozitivisht thirrjes së Bashkisë Tiranë për pastrimin e kryeqytetit.

Që në orët e para të mëngjesit, të organizuar në grupe, banorë të kësaj njësie nisën pastrimin e zonës nga mbeturinat dhe kryesisht nga bishtat e cigareve.

Përvec grupeve të organizuara që u ndanë në zona përkatëse, edhe qytetarë të thjeshtë u sensibilizuan në pastrimin e Tiranës.

Këshilltarët e dalë nga Njësia 8 së bashku me deputetin, njëherësh kryetar i PS Tiranë, Ervin Bushati, u përqendruan tek Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”

Më poshtë do të keni mundësi të shihni foto nga aksioni i sotëm i Pastrimit të Tiranës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kujdes/ Çdo minutë 5 të vdekur në botë nga ky gabim

Partia Socialiste e Njësisë nr.8 dhe Njësia administrative i është përgjigjur pozitivisht thirrjes së Bashkisë Tiranë për pastrimin e kryeqytetit. Që në orët e para të mëngjesit, të organizuar në grupe, banorë të kësaj njësie nisën pastrimin e zonës nga mbeturinat dhe kryesisht nga bishtat e cigareve. Përvec grupeve të […]