Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kandidatët demokratë sulmojnë Presidentin Trump dhe njëri-tjetrin

Kryeministri Edi Rama është pritur sot nga kancelarja Angela Merkel, në një vizitë për të cilën kreu i qeverisë shprehet se do të kërkojë po-në për çeljen e negociatave të Shqipërisë. Më poshtë do të mund të gjeni galerinë e fotove nga takimi Rama Merkel