Finalja e “Kupa Zemra e Tiranës”

administrator
Read Time22Seconds

8 Qershor 2012

Finalja e “Kupa Zemra e Tiranës” ku ekipi kampion fitoi çmimin prej 1000 Euro.Në fushën sportive të “Gjimnazit Partizani” u zhvillua finalja e kampionatit “Kupa Zemra e Tiranës”.

Në kampionat morën pjesë 20 ekipe nga e gjithë Tirana.

Interesimi ishte shumë i madh edhe për shkak të çmimit të vendit të parë që vunë në dispozicion organizatorët.

Ndeshjet u zhvilluan duke zbatuar rregullat e futbollit dhe në sportivitet të plotë.

Next Post

Konkurs Pikture

8 Qershor 2012 Finalja e “Kupa Zemra e Tiranës” ku ekipi kampion fitoi çmimin prej 1000 Euro.Në fushën sportive të “Gjimnazit Partizani” u zhvillua finalja e kampionatit “Kupa Zemra e Tiranës”. Në kampionat morën pjesë 20 ekipe nga e gjithë Tirana. Interesimi ishte shumë i madh edhe për shkak të […]