Finalja e konkursit të pikturës

administrator
Read Time24Seconds

22 Nëntor 2012

Finalja e konkursit të pikturës dhe shpallja e fituesit të vendit të parë i cili fitoi një udhëtim për në Disneyland familjarisht.Shumë piktura dhe piktorë të vegjël nga i gjithë vendi.

Punime shumë të bukura dhe me fantazi nga piktorët e ardhshëm.

Ceremonia në Hotel Tiranë finalizoi konkursin e mrekullueshëm ku ishin vendimarrës edhe të interesuarit me anë të votave të tyre për përcaktimin e çmimit të publikut.

Next Post

Akademia e futbollit junior "Zemra e Tiranës"

22 Nëntor 2012 Finalja e konkursit të pikturës dhe shpallja e fituesit të vendit të parë i cili fitoi një udhëtim për në Disneyland familjarisht.Shumë piktura dhe piktorë të vegjël nga i gjithë vendi. Punime shumë të bukura dhe me fantazi nga piktorët e ardhshëm. Ceremonia në Hotel Tiranë finalizoi […]