Festat e fundvitit/Bushati, dhurata për ‘Zemrën e Tiranës’

Kledina Skëndo
Read Time27Seconds

‘Ditët kalohen bukur me njerëz plot dhe zemrat akoma më plot’, ka shkruar deputeti socialist Bushati, në një postim në rrjetin social Instagram.

Bashkëngjitur këtij shkrimi, kreu i PS-Tiranë ka ndarë me ndjekësit e tij momente nga shpërndarja e dhuratave, për disa nga familjet e njësisë nr.8.

Në foto dallohet qartë gëzimi në sytë e fëmijëve në momentin që ata kanë marrë dhuratat dhe kartolinat në dorë, të dhëna nga vetë deputeti.

Gëzuar festat e fundvitit!/Zemra e Tiranës

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Post-tërmeti/Veliaj: Familja Stafa, me shtëpi të re

‘Ditët kalohen bukur me njerëz plot dhe zemrat akoma më plot’, ka shkruar deputeti socialist Bushati, në një postim në rrjetin social Instagram. Bashkëngjitur këtij shkrimi, kreu i PS-Tiranë ka ndarë me ndjekësit e tij momente nga shpërndarja e dhuratave, për disa nga familjet e njësisë nr.8. Në foto dallohet […]