Next Post

Finalja e konkursit të pikturës

1 Tetor 2012 Drekë me moshat e treta të Njësisë 8. Respekt dhe mirënjohje për moshën e tretë. Vlerësim për kontributin dhe punën e tyre në ndërtimin e vendit.