DJ Deputeti Ervin Bushati te Pazari i Ri

Editor
Read Time52Seconds

Ftesat për festa të rinjsh me birra dhe muzikë live shoqërohen zakonisht me emra DJ të njohur ose jo, vendas ose të huaj, por ftesë si kjo në foton e mëposhtme nuk besoj të keni marrë.

Ftesë për një festë ku DJ do të jetë një deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Ervin Bushati, eksperti ekonomik dhe deputeti i PS-së, do të jetë këtë të premte DJ i një feste të organizuar nga Njësia 8, zonë elektorale të cilën ai e drejton prej vitesh për llogari të partisë së tij.

Në posterin e përgatitur për këtë event, ku për t’i qëndruar besnik numrit të njësisë së partisë, dhe ora është lënë në 08:08 (dhe pse festa është të premten në mbrëmje) është shënuar se tek Pazari i Ri, DJ do të jetë vetë deputeti. Performanca e tij skenike ngelet për t’u parë. festa (Festa e PS te “Pazari i Ri” të premten)

Burimi: Redaksia Online l.q/Shqiptarja.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Programi kulturor i fundjavës në Tiranë

Ftesat për festa të rinjsh me birra dhe muzikë live shoqërohen zakonisht me emra DJ të njohur ose jo, vendas ose të huaj, por ftesë si kjo në foton e mëposhtme nuk besoj të keni marrë. Ftesë për një festë ku DJ do të jetë një deputet i Kuvendit të […]