Dita Botërore e Zemrës/Kujdesi ndaj vetes është prioritar

Bleona Hoxha
Read Time50Seconds

Çdo vit më 29 Shtator, organizohet një event nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në bashkëpunim me Federatën Botërore në nder të Ditës Botërore të Zemrës.

Kjo ditë organizohet me qëllim informimin e popullatës në lidhje me sëmundjet kardiovaskulare, të cilat janë shkaku kryesor i vdekjeve në gjithë botën dhe synon të promovojë masa parandaluese që zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.

Njihni rrezikun tuaj:

Kujdesi për zemrën tuaj fillon duke kuptuar apo njohur në fillim rrezikun tuaj, ndaj sigurohuni që të njihni të gjithë parametrat tuaj shëndetësorë. Vizitoni mjekun tuaj dhe kërkojini kontrolle të vazhdueshme.

Mbushni zemrën tuaj:

Ushqyerja dhe marrja e lëngjeve në mënyrë të shëndetshme i jep zemrës tuaj energjinë e nevojshme për të jetuar.

Zemra jote fuqizon gjithë trupin, të lejon të duash, të qeshësh dhe të jetosh jetën plotësisht, ndaj kujdesi ndaj saj, duhet të jetë prioritar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dita Botërore e Zemrës/Manastirliu: Pavarësisht pandemisë, puna me ekipin e kardiologjisë vijon

Çdo vit më 29 Shtator, organizohet një event nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në bashkëpunim me Federatën Botërore në nder të Ditës Botërore të Zemrës. Kjo ditë organizohet me qëllim informimin e popullatës në lidhje me sëmundjet kardiovaskulare, të cilat janë shkaku kryesor i vdekjeve në gjithë botën dhe synon […]