Dhurata për fëmijët e Njësisë 8 me rastin e Vitit të Ri me Kryetarin e Bashkisë Tiranë Erion Veliaj dhe Deputetin Ervin Bushati

administrator
Read Time37Seconds

Ditën e hënë në Njësinë 8 u shpërndanë dhurata për fëmijët e kësaj njësie me rastin e festave të Vitit të Ri. Në aktivitet ishte i pranishëm edhe Kryetari i Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj dhe Deputeti Ervin Bushati.Dhjetra fëmijë u gëzuan në këtë fundvit në atmosferën e ngrohtë që kishte organizuar Zemra e Tiranës. Deputeti Ervin Bushati u shpreh:

Fëmijët janë gëzimi më i madh që kemi në jetë. Fëmijët janë DASHURI. Dita e djeshme në Njësinë Nr. 8 ishte e tyre.
Faleminderit lali Eri që ju bashkove festës tonë!

 

#zemraetiranes #njesia8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

TIRANA VISHET ME TË BARDHA PAS 32 VITESH

Ditën e hënë në Njësinë 8 u shpërndanë dhurata për fëmijët e kësaj njësie me rastin e festave të Vitit të Ri. Në aktivitet ishte i pranishëm edhe Kryetari i Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj dhe Deputeti Ervin Bushati.Dhjetra fëmijë u gëzuan në këtë fundvit në atmosferën e ngrohtë që […]