Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kupa e Zemra e Tiranës

25 Shkurt 2012 Zemra e Tiranës e nisi aktivitetin e saj me një përkujdesje ndaj fillimit të jetës së re. Plot dhurata dhe ndihmë për familjet që u shtuan me jetë të re në Njësinë 8. Aktivitete të reja do vijonë!