Covid-19/Rama: Ndihmuam 12.749 familje të tjera

Bleona Hoxha
Read Time32Seconds

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në facebook ka deklaruar se mijëra familjeve  të tjera në vend kanë marrë ndihma ushqimore dhe barna, në një kohë kur vendi ynë po përballet me një situatë të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë COVID-19 që ka kapluar gjithë botën.

Rama u ka bërë thirrje qytetarëve shqiptarë që të kenë durim dhe besim sepse për gjithçka tjetër po kujdeset qeveria.

Mesazhi i plotë i kryeministrit:

12,749 FAMILJE TË TJERA U SHËRBYEN ME NDIHMË USHQIMORE DHE 1328 ME BARNA MJEKËSORE

🔴 DURIM, BESIM DHE DURIM PËRSËRI🙏

#TiNukDoJeshKurrëVetëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"Shumë dashuri Njerëzore/Njësia 8, Moshat e treta prioritet për Ne.

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në facebook ka deklaruar se mijëra familjeve  të tjera në vend kanë marrë ndihma ushqimore dhe barna, në një kohë kur vendi ynë po përballet me një situatë të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë COVID-19 që ka kapluar gjithë botën. Rama u ka bërë […]