Covid-19/Rama: Duhet durim dhe zbatim rregullash

Bleona Hoxha
Read Time52Seconds

Kryeministri Edi Rama në një komunikim në FB u ka bërë sërish apel qytetarëve që të sensibilizohen në këtë luftë që nesër mos numërojnë mijëra të vdekur ashtu siç po ndodh nëpër botë. Rama ka theksuar se duhet patur durim, duke mos shkelur ligjin e luftës për kufizimin e lëvizjes.

Mesazhi i plotë i kryeministrit:

🔴⚫️ KEMI HYRË NË NJË JAVË TEJET TË VËSHTIRË DHE PO HUMBASIM NJERËZ😰

KEMI VETËM NJË GJË NË DORË PËR TË KURSYER SA MË SHUMË JETË DHE LEHTËSUAR SA TË MUNDEMI VUAJTJET E MËDHA:

TË SHTRËNGOJMË DHËMBËT DHE DUROJMË, DUROJMË, DUROJMË, DUKE MOS SHKELUR LIGJIN E LUFTËS PËR KUFIZIMIN E LËVIZJES; DUKE MOS DALË NGA SHTËPIA KOT; DUKE ECUR VETËM NË RRUGË KUR KEMI NJË DOMOSDOSHMËRI JASHTË SHTËPISË; DUKE NDENJUR NË RADHË NË DISTANCË MINIMUMI 1 METËR PAS KURRIZIT TË NJËRI – TJETRIT KUR BËJMË PAZAR; DUKE REZISTUAR, REZISTUAR, REZISTUAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rama: Ndihma për çdokënd në nevojë

Kryeministri Edi Rama në një komunikim në FB u ka bërë sërish apel qytetarëve që të sensibilizohen në këtë luftë që nesër mos numërojnë mijëra të vdekur ashtu siç po ndodh nëpër botë. Rama ka theksuar se duhet patur durim, duke mos shkelur ligjin e luftës për kufizimin e lëvizjes. […]