Veliaj: Së shpejti do të krijojmë Agjencinë e Sportit

Bleona Hoxha

Pas shtimit të terreneve sportive, organizimit me sukses të Maratonës së Tiranës dhe Triathlonës, Bashkia e Tiranës do të krijojë së shpejti Agjencinë e Sportit, e cila do të jetë e dedikuar për zhvillimin në mënyrë të vazhdueshme të aktiviteteve sportive. Nga mjediset sportive të shkollës “Dora D’Istria”, ku u […]