Takim me Këshillin Socialist të Dajtit, Bushati: 25 Prilli, fitore e padiskutueshme

Bleona Hoxha

Deputeti I Partisë Socialiste, Ervin Bushati zhvilloi një takim me Këshillin Politik të Dajtit ku në fokus të takimit ishte riformatimi I strukturave në Asamblenë e Dajtit, rigjenerimi I forcave për të përfaqësuar më mirë qytetarët dhe nisjen e punës për marrjen e 74 mandateve, për ta çuar Partinë Socialiste […]

“Tirana kryeqyteti i të rinjve 2022”/ Bashkia Tiranë, Memorandum Mirëkuptimi Kongresin Rinor Kombëtar

Bleona Hoxha

Tirana vijon përgatitjet për të mirëpritur qindra aktivitete si Kryeqyteti Europian i Rinisë në vitin 2022. Në vazhdën e përgatitjeve paraprake për pritjen e titullit, Kongresi Rinor Kombëtar, si strukture rinore mbështetëse e këtij titulli, dhe Bashkia e Tiranës, si qytet aplikues, nënshkruan sot një Marrëveshje Bashkëpunimi që i paraprin […]