100 vjet kryeqytet, Tirana në festë

Bleona Hoxha

Tirana festoi 100-vjetorin e shpalljes kryeqytet. Grupe muzikore dhe këngëtarë të njohur performuan në skenën e ngritur te sheshi Nënë Tereza, përpara mijëra qytetarëve. Aktivitetet për këtë ditë festive nisën që herët gjatë ditës dhe një  pritje nga Bashkia e Tiranës u organizua në Pallatin e Brigadave. Në ceremoni ku merrnin […]