Bushati: Janë pjekur kushtet për të sjellë në tregun ekonomik shqiptar një amnisti fiskale

Zemra e Tiranës

Janë pjekur kushtet për të sjellë në tregun ekonomik shqiptar një amnisti të përgjithshme në mënyrë që të gjithë shqiptarët brenda dhe jashtë vendit t’i deklarojnë të gjitha asetet, por nevojitet një harmonizim më i plotë me penalitetet, që janë dhe pjesë e ndryshimeve të reja në Kodin Penal. Kështu […]

Kreu i PS Tiranë, Bushati përgënjeshtron Zhupën: Asnjë aplikues jashtë Programit të Rindërtimit

Bleona Hoxha

Deputeti i Partisë Socialiste, Ervin Bushati ka përgënjështuar sot Partinë Demokratike, e cila përmes zëdhënëses Ina Zhupa, denoncoi rastin e një qytetari që pretendon se nuk ka përfituar nga Programi i Rindërtimit. Kreu i PS për Tiranën shprehet se ky është mashtrimi i radhës që kjo forcë politike bën duke […]

Kreu i PS Tiranë, Ervin Bushati anëtar i Organizatës Kombëtare e Veteranëve të LANÇ

Bleona Hoxha

Shkrim nga Elidiana Canaj, nënkryetare e Komitetit Kombëtar të Veteranëve të LANÇ Organizata Kombëtare e Veteranëve të LANÇ, konsiderohet vendi i nderit për anëtarësimin e pasardhësve të rinj. Këto ditë iu dorëzua dokumenti i anëtarësisë në Organizatën e Veteranëve të LANÇ, shokut Ervin Bushati, deputet i PS në Kuvendin e Shqipërisë. […]

Bushati: Rindërtimi, motorri turbo i ekonomisë në 2021

Zemra e Tiranës

“Rindërtimi do të jetë motorri turbo i ekonomisë në 2021”. Deputeti dhe kryetari i Partisë Socialiste në Tiranë, Ervin Bushati, në një intervistë për ATSH, thekson se, që prej orëve të para pas tragjedisë dhe kapërcimit të fazës së emergjencës, Partia Socialiste e Tiranës, Qeveria, bashkitë e prekura nga tërmeti […]