Dhurohen 25 kompjutera në gjimnazin ‘Partizani‘/Bushati: Investojmë për një arsim cilësor

Bleona Hoxha

Kreu i PS Tiranë, Ervin Bushati së bashku me ‘Comdata Group’, kompania lider në Itali në fushën e telemarketingut, Administratorin e njësisë nr. 8, Dritan Dango dhe kryetaren e Partisë Socialiste të njësisë 8, Aida Llazani ndërmorën nismën humanitare për dhurimin e 25 kompjuterave në gjimnazin ‘Partizani’. Deputeti socialist, Ervin […]