Bushati: Rindërtimi, motorri turbo i ekonomisë në 2021

Zemra e Tiranës

“Rindërtimi do të jetë motorri turbo i ekonomisë në 2021”. Deputeti dhe kryetari i Partisë Socialiste në Tiranë, Ervin Bushati, në një intervistë për ATSH, thekson se, që prej orëve të para pas tragjedisë dhe kapërcimit të fazës së emergjencës, Partia Socialiste e Tiranës, Qeveria, bashkitë e prekura nga tërmeti […]