Covid-19/ Këshilla, si ta bëjmë izolimin sa më pak të mërzitshëm

Bleona Hoxha

Këshillat nga Scott Kelly,  një astronaut në pension i NASA-s, i cili kaloi gati një vit në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor. Të qenit i izoluar në shtëpi mund të jetë sfiduese. Kur unë jetoja në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor për gati një vit, nuk ishte e lehtë. Kur shkoja për të fjetur, isha […]

100 vjet kryeqytet, Tirana në festë

Bleona Hoxha

Tirana festoi 100-vjetorin e shpalljes kryeqytet. Grupe muzikore dhe këngëtarë të njohur performuan në skenën e ngritur te sheshi Nënë Tereza, përpara mijëra qytetarëve. Aktivitetet për këtë ditë festive nisën që herët gjatë ditës dhe një  pritje nga Bashkia e Tiranës u organizua në Pallatin e Brigadave. Në ceremoni ku merrnin […]

Veliaj: Së shpejti do të krijojmë Agjencinë e Sportit

Bleona Hoxha

Pas shtimit të terreneve sportive, organizimit me sukses të Maratonës së Tiranës dhe Triathlonës, Bashkia e Tiranës do të krijojë së shpejti Agjencinë e Sportit, e cila do të jetë e dedikuar për zhvillimin në mënyrë të vazhdueshme të aktiviteteve sportive. Nga mjediset sportive të shkollës “Dora D’Istria”, ku u […]