Bushati: Në 10 vite Shqipëria dhe Gjermania do kenë ndryshuar

Editor
Read Time1 Minute, 21 Seconds

Në një postim në rrjetet sociale, deputeti Ervin Bushati shkruan:

Në #10VITE: Shqipëria🇦🇱 & Gjermania🇩🇪 do të kenë ndryshuar  e sigurtë është që në Europë🇪🇺 do të jemi #BASHKË .

#Bundestag do të votojë #PRO hapjes së negociatave: Ndjehemi shqiptarë krenarë me kreun e GPS @taulantballa këtu në Berlin.

FALËNDERIME 🇩🇪🇦🇱🇪🇺
Kjo ishte një periudhë më shumë se #aktive & produktive pasi takuam #10deputetë gjermanë: ROLF MÜTZENICH-Kryetar i Grupit SPD; JOSIP JURATOVIC, SPD – Kryetar i Marrëdhënieve me Ballkanin;
FRANK SCHWABE, SPD-Kryetar i GP SD në Këshillin e Europës; DR. NILS SCHMID, SPD – Zëdhënës për punët e jashtme; NIKOLAS LÖBEL, CDU Komisioni i Jashtëm; ALEXANDER KULITZ, FDP-Zëdhënës për ekonominë ndërkombëtare; THOMAS HACKER, FDP-Zëdhënës për median/Kom.Jashtëm; CARSTEN SCHNEIDER, SPD-Kryetar i deputetëve të rinj; OLAV GUTTING, CDU, METIN HAKVERDI SPD, komisioni i Jashtëm dhe MARK HAUMPTMAN CDU, anëtar i Kom. Jashtëm.

Jemi në takime intensive për të #lobuar që vendi ynë, të vijojë pandërprerë rrugën e integrimit.
Këto 4 ditë takimesh #intensive dhe #aktive para votimit historik në #Bundestag, janë jo vetëm përmbushje e detyrimit tonë si socialistë që duam #progresin por edhe si përfaqësues të Shqipërisë, mbi çdo ngjyrë partiake.
Ky është një #ProcesHistorik ku do të dëshironim shumë që të kishim në krah edhe opozitën! Por rrugën tonë nuk do ta ndalë asgjë dhe askush sepse #NE i detyrohemi #shqiptarëve hapjen e negociatave me çdo kusht.

#EUalbania #Integration #Progres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FOTOT/ Kartmonedhat e reja që futen në qarkullim, ja çfarë do ndodhë me të vjetrat

Në një postim në rrjetet sociale, deputeti Ervin Bushati shkruan: Në #10VITE: Shqipëria🇦🇱 & Gjermania🇩🇪 do të kenë ndryshuar ➡ e sigurtë është që në Europë🇪🇺 do të jemi #BASHKË ✌. #Bundestag do të votojë #PRO hapjes së negociatave: Ndjehemi shqiptarë krenarë me kreun e GPS @taulantballa këtu në Berlin. FALËNDERIME 🇩🇪🇦🇱🇪🇺Kjo ishte një periudhë më shumë se #aktive & produktive pasi takuam #10deputetë gjermanë: ROLF […]