Botën e shohim me sytë e zemrës!

administrator
Read Time25Seconds

25 Maj 2016

Botën e shohim me sytë e zemrës!

Fëmijët janë thesari më i vyer i botës dhe shpresa e saj, për një të ardhme të ndritur!

Në ditën e tyre, më 1 Qershor 2016, ora 17:00, PS#8 organizon një koncert me protagonistë, yjet e talentuar të “Institutit të Fëmijëve që nuk Shikojnë”.

Ju ftojmë të gjithëve të jepni kontributin tuaj, për ndihmën ndaj këtij institucioni.

 

Next Post

"Nëse nuk ushqen dot njëqind njerëz, USHQE një" cit. Shën Tereza

25 Maj 2016 Botën e shohim me sytë e zemrës! Fëmijët janë thesari më i vyer i botës dhe shpresa e saj, për një të ardhme të ndritur! Në ditën e tyre, më 1 Qershor 2016, ora 17:00, PS#8 organizon një koncert me protagonistë, yjet e talentuar të “Institutit të […]