BlackBerry tejkalon pritshmëritë

Editor
Read Time44Seconds

Keyone është bërë telefoni më i porositur i BlackBerry në operatorin kanadez Rogers.

Kjo u bë e ditur nga Steve Cistulli (President dhe Drejtori i Përgjithshëm në TCL Communications) përmes një deklarate për mediet pasiten e djeshme. Rogers pohoi se ka filluar pranimin e parapagimeve për pajisjen në fund të javës së kaluar dhe po ofron atë për CAD 679 (rreth $ 500) të plotë.

Njësitë e Keyone do të dalin në shitje në vend duke filluar nga 31 maj. Operatorët e tjerë kanadezë si Bell, Bell MTS, SaskTel dhe Telus gjithashtu do të shesin telefonin. Cistulli gjithashtu konfirmoi se lançimi në SHBA është caktuar për në datën 31 maj. Ai shtoi se Keyone do të jetë në shitje pothuajse në të gjitha pikat e shitjes së BlackBerry por edhe në dyqane të tjera pasi kërkesat kanë tejkaluar parashikimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë ka ndodhur më 11 qershor?

Keyone është bërë telefoni më i porositur i BlackBerry në operatorin kanadez Rogers. Kjo u bë e ditur nga Steve Cistulli (President dhe Drejtori i Përgjithshëm në TCL Communications) përmes një deklarate për mediet pasiten e djeshme. Rogers pohoi se ka filluar pranimin e parapagimeve për pajisjen në fund të javës […]