Bashkohu me Partinë Socialiste sot në orën 17:30 te Piramida

administrator
Read Time34Seconds

“Për Shqipërinë që Duam”. Kjo është moto e  Partisë Socialiste, e cila sot pritet të hapë fushatën për Tiranën. Të gjithë ata që duan ndryshimin, që duan një Shqipëri më të mirë, një Shqipëri të së drejtës dhe të shtetit ligjor,  t`i bashkohet thirrjes tone në orën 17:30 tek Piramida.

Nëse do që vendi yt të ndryshojë, bashkohu edhe ti me thirrjen tonë. Ekipi më i madh do të mbushë sot sheshin para Piramidës për të thënë edhe njëherë se Partia Socialiste është partia që duam, që Partia Socialiste është për Shqipërinë që ne duam.

 

##zemraetiranes##pershqiperineqeduam

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mbi 4 mijë vende pune/ Hapet edicioni i VIII i Panairit “Work & Study”, Bashkia e Tiranës me stendën e saj

“Për Shqipërinë që Duam”. Kjo është moto e  Partisë Socialiste, e cila sot pritet të hapë fushatën për Tiranën. Të gjithë ata që duan ndryshimin, që duan një Shqipëri më të mirë, një Shqipëri të së drejtës dhe të shtetit ligjor,  t`i bashkohet thirrjes tone në orën 17:30 tek Piramida. […]