Bangladeshi njeh Kosovën si shtet të pavarur

administrator
Read Time27Seconds

Ditën e hënë Kosova ka siguruar edhe një njohje të madhe, duke u pranuar si shtet i pavarur e sovran nga Bangladeshi. Lajmi është raportuar nga mediat e ketij vendi pas   vendimit   të   kabinetit qeveritar. Pak kohë më parë, Ministria e Jashtme e Bangladeshit i kishte kërkuar qeverisë ta pranojë Kosovën si shtet të pavarur dhe sovran. Kjo është njohja e 114-të për Republikën e Kosovës dhe e rëndësishme, duke pasur parasysh se Bangladeshi është një vend i madh me popullsi prej 170 milionë banorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rritet çmimi i naftës, 56.7 dollarë për fuçi

Ditën e hënë Kosova ka siguruar edhe një njohje të madhe, duke u pranuar si shtet i pavarur e sovran nga Bangladeshi. Lajmi është raportuar nga mediat e ketij vendi pas   vendimit   të   kabinetit qeveritar. Pak kohë më parë, Ministria e Jashtme e Bangladeshit i kishte kërkuar qeverisë ta pranojë […]