Loading...

Ligji për regjistrin e llogarive bankare, kyç në formalizimin e ekonomisë

Zemra e Tiranës

Kuvendi i Shqipërisë shqyrtoi sot projektligjin “Për regjistrin qendror të llogarive bankare”. Relatori Ervin Bushati gjatë fjalës së tij në Kuvend u shpreh se krijimi i një regjistri qendror të llogarive bankare është një domosdoshmëri për rritje të transparencës dhe sigurisë kombëtare.   “Sot miratojmë një ligj kyç për sa […]

Bushati: Janë pjekur kushtet për të sjellë në tregun ekonomik shqiptar një amnisti fiskale

Zemra e Tiranës

Janë pjekur kushtet për të sjellë në tregun ekonomik shqiptar një amnisti të përgjithshme në mënyrë që të gjithë shqiptarët brenda dhe jashtë vendit t’i deklarojnë të gjitha asetet, por nevojitet një harmonizim më i plotë me penalitetet, që janë dhe pjesë e ndryshimeve të reja në Kodin Penal. Kështu […]

Bushati: Rindërtimi, motorri turbo i ekonomisë në 2021

Zemra e Tiranës

“Rindërtimi do të jetë motorri turbo i ekonomisë në 2021”. Deputeti dhe kryetari i Partisë Socialiste në Tiranë, Ervin Bushati, në një intervistë për ATSH, thekson se, që prej orëve të para pas tragjedisë dhe kapërcimit të fazës së emergjencës, Partia Socialiste e Tiranës, Qeveria, bashkitë e prekura nga tërmeti […]